top of page

SHAPE YOUR PROFESSIONAL IDENTITY

INLOGGEN               SUPPORT

24x7 persoonlijke ondersteuning door experts

Contact en

Support

Telefoon

053 851 70 51

VREST office

Twekkeler Es 24

7547 SM Enschede

Je kunt gebruik maken van onze generieke a(n)ios instructie. Hierin worden de belangrijkste onderdelen uitgelegd, zoals het instellen van het periode- of opleidingsschema.

Voor andere vragen of meer informatie kunt je altijd terecht bij ons supportteam.

Ons supportteam is er altijd om je persoonlijk te helpen. Ze heeft alle kennis en informatie om je vragen te beantwoorden. We zijn telefonisch beschikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur. Een e-mail sturen of ons contactformulier invullen kan ook. We streven ernaar om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Instructies voor aios en anios

Mocht je meer willen weten over het gebruik van je dossier, dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan één van onze digitale instructiemomenten. Tijdens deze instructie nemen wij jou in vogelvlucht mee in het gebruik van het Vrest-portfolio. Uiteraard is er ruimte voor al jouw vragen. De instructiemomenten vinden plaats van 16.00 t/m 17.00 uur op:

  • Donderdag 18 januari

  • Maandag 22 januari

Geef via support@vrest.nl jouw datum van voorkeur aan ons door, dan delen wij tijdig de toegangscode om deel te kunnen nemen.

Online instructies voor Aios/Anios

Ik accepteer het privacy statement

Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt; deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacyverklaring; Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking vanuw persoonsgegevens; Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens is gewaarborgd; Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt; Jaarlijks geaudit worden in het kader van de normen voor Informatiebeveiliging, de ISO 27001 en NEN 7510, met als doel certificering en deze certificaten en hun scope ter inzage bieden; Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

We hebben uw toestemming nodig om uw persoonlijke gegevens te verwerken conform onze privacyverklaring.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

VERZENDEN

Jouw E-mailadres

Stel je vraag aan onze medewerkers

Linsey Prinsen

Della cossadipiu

Sandra Bos

Della cossadipiu

Daphne Titsing

Della cossadipiu

Tobias van Leerdam

Della cossadipiu

Liliane Maatje

Della cossadipiu

André Davidsz

Productspecialist

Contactformulier

Naam

E-mail

telefoon

Bericht

bottom of page