top of page

SHAPE YOUR PROFESSIONAL IDENTITY

INLOGGEN               SUPPORT

Het einde van afvinken, het begin van echte verantwoordelijkheid in mijn rol

SHAPE YOUR PROFESSIONAL IDENTITY

Culture

Bij VREST begint het met lol in je werk. Dus, het eerste wat je vragen: wat wil je het liefst bij ons doen? En ook: wat wil je het liefst doen zodat we met nog meer plezier er een mooie dag van maken? Hou je van snookeren? Organiseer een avondje. Of is kyten je passie: regel een clinic. Wij zijn overal voor in.
Nieuwsgierigheid vinden we namelijk mooi. Openstaan voor nieuwe ervaringen, verhalen en meningen is onze energydrink. Onze club is een regenboog. Welke kleur ben jij?

PHP-developer

Samen met de teamlead werk je aan de innovaties van ons portfolioplatform. Je krijgt alle ruimte te experimenteren en in de job krijg je alles wat je nodig hebt er met jouw team er een succes van te maken.

Stagiair

Je bent belangrijk want jij zorgt ervoor dat alles fris en vrolijk blijft. Met jouw ideeën, meningen en alles wat je met je opleiding naar ons toe brengt. The stage is yours!

Service & Support Agent

Jij bent de warme deken en de schakel tussen de mensen die onze software gebruiken en die ze verbeteren. Want jij voelt aan wat klanten willen.

Verzenden

Jouw E-mailadres

Zit jouw vacature er niet bij,  maar wil je wel op de hoogte blijven? 

bottom of page